Profilering

Profilering

Layout och formgivning

Behöver du hjälp med utformning av ditt budskap. Vi hjälper dig gärna med text, bild, färg och form. Hos oss får du hjälp med att göra din egen design och layout på dina produkter oavsett om du är en förening, privatperson eller företag. Vi arbetar miljömedvetet med stabila och hållbara material. Nedan finner du ett axplock av vad vi erbjuder. Kontakta oss för mer info. kopiering@fspitea.se

Kopiering & Utskrifter

Vi hjälper till med allt från små till stora uppdrag såsom inbjudan till festen, flyers till eventet, till årsredovisningar mm. Du väljer mellan olika storlekar, alternativ som tex hålat eller ohålat papper, nyanser på papper, kvalitéer på både print och papper mm. Hos oss får du alltid en personlig kontakt, personlig service och hjälpsamt bemötande. Genom vår butik får du tillgänglig, snabb, smidig och enkelt den hjälp du behöver. 

Inbindning

Önskar du hjälp med att binda ihop dina årsböcker, examensuppsats etc inget jobb är för stort eller för litet. Välj mellan olika material, utseende och bindningstyper. Prata med oss så hittar vi den rätta för just dig. 

Kuvertering & utskick

Vi hjälper till med allt från små till stora uppdrag såsom utskick av medlems- och föreningsavgifter till inbjudan till årsmöte mm. Vi tar hand om hela förloppet från utskrift, paketering, kuvertering, frankering och försändning / ivägskickandet. Hos oss får du alltid en personlig kontakt, personlig service och hjälpsamt bemötande. Genom vår butik får du tillgänglig, snabb, smidig och enkelt den hjälp du behöver. 

Digitalisering av material

Framtidssäkra din ”käraste” eller din verksamhets historia och nutid genom att ta hjälp av oss. Vi verktygen för att digitaliserar allt från skrifter, årsböcker, bilder (fotografier). Ditt material blir åldersbeständigt, hållbart och även sökbart för kommande generationer (över hela världen om ni önskar det).

Skylt

Behöver du en skylt till din ytterdörr, postlåda, nedfart, kontor, företag – vi tar oss an små som stora jobb. 

studentskylt

Letar du efter någon som kan göra studentskyltar / studentplakat. Vi gör din skylt i A3 format personlig, snabbt och enkelt, träskaft och regnskydd ingår alltid. Pris 299kr.

Biljetter, lotter, brickor

Inträdesbiljetter till eventet, matchen, racet, lotter till tävlingen, bingobrickor – Vi hjälper er med allt. 

Klistermärken, foliering och stickers

Vi har allt för kontoret, postlådan, vinyl, bilen, robotgräsklipparen/dammsugaren etc. Välj mellan olika material och design. 

Inbjudningskort, medlemskort, visitkort

Vankas det fest och tillställning… Vi hjälper dig med framtagning, design, layout, innehåll, print, utskick – kort och gott det du behöver. Pris exempel fr:

Medlemskort – dags att förse medlemmarna med nya kort. Vi hjälper dig med framtagning, design, layout, innehåll, print, utskick – kort och gott det du behöver. Pris exempel fr: 

Visitkort – Behöver du nya eller uppdatera din gamla. Vi hjälper dig med framtagning, design, layout, innehåll, print, utskick – kort och gott det du behöver. 

Dekor fordon

Fordonet är en del av företagets levande marknadsföring och hela och rena logotyper ger ett gott intryck av varumärket. Behöver du hjälp att synliggöra företagets eller föreningens varumärke på ditt fordonen eller hela fordonsflottan? 

Har du ett stort och brinnande fordonsintresse? Varför inte piffa till bilen, båten, motorcykeln, vattenskotern, mopeden med några snygga dekaler. 

Vi hjälper dig med framtagning, design, layout, montering och underhåll – kort och gott det du behöver. 

Dekor för hemmet

Dags att piffa till och personifiera hemmet. Vi hjälper dig med snygga hussiffor, namn på brevlådan, döpa robottgräsklipparen och mycket mera…Vi hjälper dig med framtagning, design, layout, montering och underhåll – kort och gott det du behöver. 

Vaktmästarpool

Behöver ni förstärkning under högsäsong?
Vi har vaktmästare till förfogande!

LÄS MER

Administration

Tar det administrativa för mycket tid? Vi kan vara er ekonomiska resurs.

LÄS MER

Uthyrning

Saknar ni en mikrofon till nästa styrelsemöte? Vi hjälper er!

LÄS MER

Projektledning

Har ni problem med att ta era idéer hela vägen? Vi guidar er till allt är färdigställt!

LÄS MER

Uthyrning

adress

Batterigatan 10
941 47 Piteå

Ring oss

Maila oss