Jobba hos oss

Om oss

På Föreningsservice är vi många medarbetare som på olika sätt jobbar med våra lokala föreningar för att stödja, utveckla och verka för en hållbar framtid för dem. Våra hjärtan slår lite extra för föreningslivet när det gäller idrott, sport, kultur, musik, föreningsdrivna intressen.

Vår vision är att verkar för ett Välkomnade, Välmående och Hållbart samhälle med god Värdegrund. Med socialt företagande skapar vi mänskliga möten, knytpunkter och upplevelser för alla människor. Dessa bidrar till ökad förenings- och samhällsnytta och främjar människors lika värde och tillhörighet.

Vi välkomnar mångfald och dig som varit arbetssökande ett längre tag eller dig som har haft svårt att få fäste på arbetsmarknaden.

 

Platsannons 

För tillfället letar vi efter att förstärka vårt arbetsgäng med en ekonom. Är du den vi söker – Läs mer om tjänsten

 

Önskar du arbeta med någon annan arbetsuppgift hos oss får du gärna skicka oss en spontanansökan. Berätta vem du är du, om dig själv, vad du kan tillföra oss och varför du vill bli en del av vårt gäng. Märk rubrikraden i mailet med ”Spontanansökan” och skicka ditt CV och personliga brev till info@fspitea.se Ansökningarna behandlas löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Med Vänliga Hälsningar 

Föreningsservice Piteå